Over mij

Je zult het vast al hebben gelezen maar…

Mijn naam is Patricia Bol en ben 25 jaar. Aangezien ik een enorme fan ben van alle soorten katten probeer ik er ook zoveel mogelijk over te verzamelen. De enthousiasme en de gekte van de katten die ik momenteel heb, zijn er 7 maakt mij vrolijk iedere dag weer. Zo zijn mijn katten allemaal verschillend en kan ik door hun loop achterhalen wie eraan komt zonder te kijken. Het klinkt uiteraard gek want ik kan zelf toch ook gewoon zien wie eraan komt?

Natuurlijk kan ik dat maar omdat ik mijn katten goed genoeg ken hoef ik niet als ik in bed lig overeind te komen om te weten wie eraan komt. Het leuke van de katten is dat ze net zoals honden van aandacht houden.

 

Het blijven troeteldieren.

Vroeger heb ik ook honden gehad maar de interesse ligt toch meer bij de katten. Nadat mijn lieftallige hond overleden is heb ik ook besloten om voor de katten te gaan en daarbij te blijven. Zo heb ik het beetje bij beetje opgebouwd en ervoor gezorgd dat ik de enthousiasme blijf houden. De katten maken mij dagen helemaal compleet als ik me even niet lekker in me vel voel. Er zullen geheid meerdere mensen zijn die de interesse meer bij een kat hebben als bij een hond. Dankzij de blog kan ik toch ervoor zorgen dat jullie op de hoogte blijven van mijn enthousiasme!

Veel leesplezier!

Laat als eerste een reactie achter

Laat een reactie achter